היתרון של הגשת מזנון באירועים

מתלבטים אם לבחור בהגשת מזנון באירוע הקרוב שאתם מארגנים? בואו לגלות כמה מהיתרונות שמציעה לכם צורת ההגשה במזנון, המתוכננת ומוגשת על ידי חברת קייטרינג מנוסה.

דמיינו שולחנות מזנון עמוסי כל טוב המזמינים את האורחים לגשת אליהם ולמלא את הצלחות במאכלים טעימים. כשמדובר במזנון, כל אורח יכול לשוב לתחנה ולקחת לעצמו מנה נוספת, אם הוא חושק בכך. אנשים גם יכולים להסתובב להנאתם, לפגוש אנשים ותוך כדי עמידה ופטפוטים, לנגוס באוכל, והם גם יכולים לשבת ליד אחד השולחנות הפזורים בשטח. אולי ההשוואה נשמעת קצת מוזרה, אבל הגשת המזנון דומה קצת למה שמציעים  שולחנות עמידה לעובדים שרוצים לשמור על בריאותם ולעבור לסירוגין מעבודה בעמידה לעבודה בישיבה.

מגוון גדול יותר של מנות

ארוחות המוגשות לשולחן בצלחות, מגבילות את האורחים שלכם לתפריט אחד או שניים שנבחרו מראש. לעומת זאת, אחד היתרונות הגדולים של הגשה במזנון נעוץ האפשרות להציע לאורחים מגוון גדול יותר של מנות אוכל. 

סגנון המזנון נותן גישה למגוון רחב של מנות טעימות שהוכנו על ידי שירות קייטרינג איכותי. כאשר אתם מציעים לאורחים שלכם כל כך הרבה אפשרויות בחירה, נראה שכול אחד מהם יוכל למצוא את המאכלים שהוא הכי אוהב.

יצירת תנועת קהל גדולה יותר

אם אתם רוצים לעודד את הקהל ליצור קשרים אישיים וחברתיים בינם לבין עצמם, שקלו לבחור בהגשת מזנון במקום בארוחה המוגשת לשולחן. לאנשים יש נטייה להידבק לכיסא ולהמשיך לשבת כאשר האוכל מובא ומוגש לשולחנם. אבל כשההגשה היא בצורת מזנון, הם קמים ועוברים מתחנה לתחנה כדי למלא את הצלחת שלהם באוכל, ותוך כדי כך מנצלים הזדמנויות לתקשר עם אחרים, לפגוש אנשים חדשים, או לעצור ליד השולחן של החבר, בדרכם חזרה מהמזנון.

ליהנות ממנות מותאמות אישית

כשהארוחה מוגשת בצלחות לשולחן הסועדים, הן מלאות במנות סטנדרטיות, בלי שום התחשבות בתיאבון השונה של האורחים. מי שהגיע רעב מאוד עשוי למצוא שהמנה שקיבל לא משביעה אותו, בעוד שמי שלא כל כך רעב, עשוי להשאיר אוכל בצלחת. 

כאשר אתם בוחרים במזנון, אתם מאפשרים לכול אחד מהאורחים לקחת את המנה שמתחשק לו לאכול, בכמות שמתאימה לו.

הזדמנויות לשילוב מאפיינים נוספים

אם חשוב לכם להפוך את האירוע שלכם למרגש יותר, אתם יכולים להוסיף מאפיינים נוספים, כמו תחנה שבה מכינים את האוכל מול עיני האורחים. תחנות שכאלה בדרך כלל לא מתאימות להגשה לשולחנות, אבל הן מושלמות כתוספת למזנון. הוספת עמדות מזון מרחיבה את אפשרויות האוכל שאתם מספקים לאורחים, ובו בזמן מספקת להם מקום נוסף להיפגש ולשוחח.

הגשת מזנון זולה יותר

הגשת מזנון היא לרוב זולה יותר מהגשה לשולחנות. ניתן להכין מנות בתפזורת, ואין צורך בצילחות נפרד לכול אחד. הגשת המזנון גם מפחיתה את מספר המלצרים הנדרשים לעבודה. עם זאת, בסופו של דבר העלות תלויה בתפריט ובאפשרויות שבחרתם.

הכנת מנות מזון המותאמות להגבלות תזונתיות שונות

יש לכם חברים צמחוניים, טבעוניים או רגישים למזונות כלשהם? הקייטרינג יספק לכם מנות שמתאימות למגבלות אלה, ויאפשר לכם לבחור במנות נטולות חלב או דגנים.

יצירת נקודת מוקד

מזנון יפהפה בחלל האירוע, המעוצב בסגנון טבעי, מקושט בפרחים ובפריטים אטרקטיביים אחרים, ישמש כנקודת מוקד מרתקת לאזור האירוע כולו, וגם יקל על תכנון הפריסה. בחירה בשירות קייטרינג מיומן שיכול לתת מענה לכול הצרכים הספציפיים שלכם, יכול להבטיח שהמזנון שיוצג בפני האורחים שלכם יהיה לא רק טעים ומגוון להפליא אלא גם מהמם במיוחד מבחינת המראה שלו.

היתרון של הגשת מזנון באירועים
שתפו את הכתבה
Facebook
Twitter
WhatsApp

מחפשים לקנות קישורים לאתר שלכם?

VamosLink

קישורים שעושים את ההבדל!

לפרטים נוספים
לחצו על הבנאר!
תוכן עניינים
אולי יעניין אותך גם
האתר שלך עומד להמריא!

השאירו פרטים ונדבר